Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /var/www/clients/client1/web6/web/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33

Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /var/www/clients/client1/web6/web/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33
Strah nas je, ker svoje vere ne poznamo dovolj

Mlade kristjane izzivalna vprašanja vrstnikov presenetijo. Strah jih je pričevati (saj imajo premalo znanja).  Pogosto imajo slabo vest, ker se ne postavijo za Jezusa. Njihova dejanja so drugačna kot njihove želje.  - Vera se jim zdi nekaj zastarelega in omejujočega, hkrati pa čutijo, da je vseeno »nekaj na tem«, da je vera več kot tradicija. … Se tudi ti srečuješ z mladimi v birmanski ali mladinski skupini?

Srečanje mladinske ali birmanske skupine lahko s pomočjo DOCAT-a  naredimo izzivalno, polno znanja - pa ne tistega suhoparnega teološkega znanja, pač pa uporabnega, takšnega, ki bo mladim pomagalo zagovarjati verska stališča in zares živeti vero v družbi.

Preberi, kako lahko DOCAT zelo preprosto in učinkovito uporabiš pri birmanskih ali mladinskih urah.

O stranskih učinkih uporabe se pozanimajte pri svojem župniku ali spovedniku. Le še namig: blagih stranskih učinkov ni, evangelij in DOCAT vedno zadeneta na polno.